Η μάθηση έγινε εύκολη

Είμαστε παθιασμένοι με τη μάθηση!

Ανάλυση Προσωπικότητας

Αυτό το τεστ έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πώς κάποιος είναι πιθανό να αποδώσει υπό πίεση, πώς τροποποιεί τη συμπεριφορά του στην τρέχουσα εργασία του και τυχόν απογοητεύσεις ή προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει.

Ενεργητική Ακοή

Η ενεργή ακρόαση με πολύ απλά λόγια σημαίνει ότι ακούμε προσεκτικά τον συνομιλητή μας. Προϋποθέτει, ωστόσο, μια πολύ πιο περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία από ό,τι αρχικά φαντάζεται κανείς. Κάποιοι μάλιστα το περιγράφουν ως τέχνη.

Στυλ Ηγεσίας

Η κατανόηση του προσωπικού σας στυλ ηγεσίας είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να αναπτύξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να γίνετε καλύτερος διευθυντής, επόπτης ή ηγέτης μιας μικρής ή μεγάλης ομάδας.

Στυλ αντιπαραθέσεων

Μια κρίσιμη ικανότητα για τους σημερινούς εργαζόμενους επαγγελματίες είναι να κατανοήσουν ότι ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο αντιμετώπισης των συγκρούσεων. Υπάρχουν πέντε βασικά στυλ διαχείρισης αντιπαραθέσεων: συνεργασία, ανταγωνισμός, αποφυγή, φιλοξενία και συμβιβασμός.

Πλατφόρμα Μαθησιακής Εμπειρίας (LXP) 

Αναπτύσσουμε πλατφόρμες αυτό εκπαίδευσης (self-paced training) βασισμένες στη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την εκπαιδευτική μας τεχνογνωσία.